Att göra för de yngsta

Att campa tillsammans med sina barn är alltid roligt. Nuförtiden är det så vanligt att man väljer charterresor framför att stanna kvar i Sverige, men sanningen är att en ordentlig campingtur kan ge minst lika mycket av semestern. Det gäller att hitta rätt plats för sin camping och se till att alla nödvändigheter är med. Åker man långt är det också viktigt att man ser till att resan är så bekväm som möjligt och att snacks eller andra roliga saker finns att plocka med under tiden.

Bygdsiljums camping är som byggd för barn och familj. Här kan man testa på det fantastiska fiskevattnet som finns runt omkring, men vattnet lämnar även fina möjligheter för bad och lek. Man bör absolut försöka ta sig runt i området så mycket som möjligt, eftersom det finns en hel del aktiviteter som ligger utanför campingen.

Är vädret inte på topp kan man ändå se till att barnen får ta sig ett härligt dopp. Här finner du inte bara ett, utan faktiskt två olika badhus att välja mellan. Det mest populära kallas för Burträsk badhus, men även Robertsfors badhus är mycket välbesökt. Robertsfors har även en golfklubb för den som vill testa på att slå iväg några bollar med hela 5850 meter av vacker natur och perfekt mark.

Har du tillgång till bil är det självklart betydligt lättare att ta sig runt i Skellefteå, men kommunaltrafiken är bra nog för den som är utan. Vill och kan du ta dig runt kommer du att finna otaliga möjligheter och aktiviteter som passar alla familjemedlemmar, t. ex. gokart, minigolf eller chansen att testa klättra på en klättervägg. Skellefteå har också två stycken nöjesparker att besöka, Leo’s lekland och Lilleputtlandet. I Lilleputtlandet hittar du allt som hör en nöjespark till och man kan njuta av härliga åkattraktioner, god mat och dryck eller testa på olika spelautomater.