Vad erbjuder Bygdsiljums camping?

Camping är en tid för lugn, ro och en hel del avkoppling, men bäddar även för en hel del aktiviteter, äventyr och upptäckter. Att campa är tyvärr inte så vanligt längre, då utlandssemestrar ligger på topp för de allra flesta. Man bör dock försöka att komma iväg till en riktig campingplats åtminstone en gång i sitt liv och då är Bygdsiljums camping perfekt.

Vad kan man då göra på campingen? Till att börja med bör du se till att du har bokat dig en plats. Detta gör du enklast via Internet eller genom att kontakta campingen via telefon. När du har nått din destination bör man se till att slå upp sitt tält eller göra sig hemmastadd så snart som möjligt. Anledningen till detta är för att man ska ha en viloplats redo efter dagens alla möjligheter och äventyr. Vill du inte ta dig alldeles för långt från campingen första dagen kan man istället utforska området eller ta en omgång på minigolfbanan som ligger på platsen.

I anslutning till campingen finner man den vackra Siljegården. Denna gård ligger i ett mycket naturskönt område och används flitigt i samband med arrangemang, konferenser eller bröllop. Lokalerna är vackert inredda och rymmer så mycket som upp till 100 personer. Detta är alltså en ypperlig plats för den som vill göra något mer av sin campingsemester och kanske vill se till göra sin födelsedag till något alldeles extra. Precis som vid bokningen av tält- eller ställplatsen så bör du ringa för att se när lokalen är ledig.

Det råder inga tvivel om att Bygdsiljum har något som passar alla. Har du ett intresse för fiske så ligger Bygdeträsk alldeles intill och bjuder på många spännande fiskemöjligheter. I vattnet runt omkring campingen kan du finna allt från gädda till lax, vilket är fiskar som gör sig perfekt på grillen en varm sommarkväll.