Vad har Bygdsiljum att erbjuda?

Att campa är en mycket rolig upplevelse som uppskattas av både små och vuxna. För att resan och äventyret ska bli så bra som möjligt behöver man se till att man har med sig allt som man kan tänkas behöva, och man behöver även tänka ut en bra plats att slå upp sitt tält, ställa husbilen eller förbereda sig genom att hyra en stuga.

På campingen i Bygdsiljum i Skellefteå samlas många människor årligen och oavsett säsong. Bygdsiljumbacken är en stor skidanläggning där man kan göra allt från att hyra skidor eller snowboard och upptäcka allt vad snöaktiviteter är. Det är dock inte enbart under vinterhalvåret som människor väljer att besöka denna fantastiska plats, utan sommaren för också med sig en hel del människor, inte minst de som gärna besöker platsens “Bike park”.

Det bästa man kan göra är att försöka vara så pass förberedd som möjligt, vilket betyder att man med fördel bör boka sin stuga (om en sådan planeras att användas) och köpa sitt liftkort online. På detta sätt slipper du stå i köer och har alltså allting redo när du kommer fram. Detta är ett mycket smart sätt att se till att campingturen blir så bra som möjligt. Under sommaren behöver du förvisso inte fundera på liftkort, men kanske är du i behov av att hyra en cykel?

Självklart är det inte enbart Bygdsiljumbacken som är en bra plats att spendera sin semester på, utan Bygdsiljum har även en annan stor camping som är perfekt för den som föredrar varmare väder, husvagn, husbil eller varför inte tält. På denna camping får du en fantastisk utsikt över Bygdeträsket och har även Siljegården tätt intill. En stor fördel här är att man inte behöver oroa sig om man har glömt ta med något, eftersom både mataffär och café finns tillgängliga på plats.